canal-mnactec-1280-150

Biblioteca

Es presenta el llibre "Punta Galera" amb fotografies de Laia Morato Alvarado

Es presenta el llibre \
bonart barcelona - 05/05/13

El dia 7 de maig és presenta a la Casa del Llibre de la Rambla Catalunya, 37 de Barcelona el llibre Punta Galera amb poemes de Nora Albert i fotografies de Laia Morato Alvarado, editat per Edicions Curbet. 

Punta Galera va guanyar el premi Vall de Sóller, 2012. Si bé pren com a referent geogràfic un dels racons més bonics de l'illa d'Eivissa, en paraules de la poeta “ petjada o absència dels déus” i on “la bellesa no claudica”, el poemari transcendeix l'espai físic per esdevenir un espai simbòlic, origen i partida, de trobada i desencontre, de llibertat i transgressió, de memòria i oblit.

La sèrie de fotografies, composta per 20 imatges, està estructurada en tres capítols inserits entre els poemes. Cada capítol manté un sentit narratiu lliure basat en l'essència del poemari. Es forma, així, un llibre compost per dues obres independents unides des de la paraula i de la imatge, com a base per crear un nexe poètic comú.  El primer grup de fotografies presenta l'espai, un paisatge que es defineix des de l'experiència vital de la poeta. Una segona part condensa els conceptes principals: l'amor des de la trobada a la seva erosió, l'origen, la partida, l'espai com a llar o abisme i el record. Un últim capítol refereix a la vulnerabilitat de la bellesa, la destrucció i la llibertat. 

Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px