Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Arrieta/Vázquez a l’Espai 13 de la Fundació Miró

Arrieta/Vázquez a l’Espai 13 de la Fundació Miró
bonart barcelona - 06/05/13

L’exposició que es presenta a la Fundació Joan Miró explora la transformació del paisatge provocada pels esdeveniments multitudinaris relacionats amb l’esport i l’oci. Vuit o deu, sis o set llops, d’Usue Arrieta i Vicente Vázquez, és la quarta mostra del cicle Perplexitat, comissariat per David Armengol, i té lloc a l’Espai 13 i a l’auditori de la Fundació del 10 de maig al 30 de juny de 2013.

La pràctica artística d’Arrieta/Vázquez indaga sobre els contextos geogràfics i socials dels esdeveniments col·lectius. En aquesta ocasió, els artistes centren la seva anàlisi en dues cites multitudinàries que comparteixen un mateix espai i el transformen: el Tour de França al seu pas pel Pirineu atlàntic i el festival Pirineos Sur, celebrat anualment al pantà de Lanuza (Osca). L’ocupació del territori i l’assentament temporal que impliquen aquests dos certàmens són el punt de partida per analitzar els efectes d’aquestes experiències col·lectives.

A la imatge,  Arrieta/Vázquez. "Vuit o deu, sis o set llops". Rubén, Gorka, Jorge, Egoi i Pablo. Fotogrames de "Taldea". Vídeo 8'03''. 2013

 

La-Galeria-201602-recursBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88