canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Col·lectiva de setze artistes a Piramidón, centre d'art contemporani

Col·lectiva de setze artistes a Piramidón, centre d\'art contemporani
bonart barcelona - 16/05/13

Piramidón, Centre d’Art Contemporani, del carrer Concili de Trento, 313, planta 16 de Barcelona ofereix des del mes de maig fins a finals de juliol una exposició col·lectiva amb l'obra de setze artistes de Piramidón: Guillermo Pfaff, Diego Pujal, Pedro Oliver, Miguel Ángel Pascual, Sofía Silva, Esteve Casanoves, Patricio Reig, José Ramón Bas, Tono Carbajo, Estefanía Urrutia, Stella Rahola, Jordi Cano, Jordi Fulla, Pere de Ribot, Carles Gabarró i Manuel Antonio Domínguez.

Es tracta d’una mostra que engloba diferents obres dels artistes de Piramidón combinant tècniques com la pintura, la fotografia o l’escultura. Aparentment, les obres no tenen cap relació entre elles ja que s’ha escollit una peça representativa de cada artista sense buscar un discurs expositiu. No obstant això, la majoria d’aquestes peces han estat concebudes i realitzades en els diferents estudis de Piramidón. Possiblement, després d’haver-se creat paret per paret ara pren sentit que ara es mostrin, costat per costat.

A les imatges, d’esquerra a dreta, Carles Gabarró, Guillermo Pfaff, Jordi Fulla, Diego Pujal i Stella Rahola (escultura).

La-Galeria-201602-recurs300x300

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal