FCC-Segell-banner4
La XII Fira DeArte tanca les portes el 26 de maig

Certàmens

La XII Fira DeArte tanca les portes el 26 de maig

bonart medinaceli - 23/05/13
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura

La XII Fira DeArte Contemporani que es va inaugurar el passat 26 d'abril, conclourà el diumenge 26 de maig a les 20 h. Ha reunit un centenar d'artistes i més de tres-centes obres en les modalitats de pintura, escultura, gravat, fotografia i audiovisuals. La Fira ha convertit Medinaceli a punt de referència artística durant aquest mes de maig. La XII Fira DEARTE, en col·laboració amb l'ajuntament de Soria, ha estat present a Sòria, al Palau de l'Audiència amb una àmplia representació d'artistes i obres.


L'organització considera satisfactòria l'assistència de públic interessat per l'art. A pocs dies del tancament ronda les 2.000 visites a Medinaceli. Encara no està quantificada l'assistència a la subseu al Palau de l'Audiència. Malgrat la crisi s'han produït vendes de diversos autors amb una cotització màxima per a Romero Britto que ha superat els 3.000 euros i diversos autors que fluctuen entre els 300 i 1500 euros com és el cas de Mirai Kobayashi, Nani Navarro, Abel Corda i Erretán.


El dissabte 25 de maig a les 19:30 h, dins dels actes de cloenda, hi haurà una lectura de poesia amb projeccions de les artistes Mariane Ruiz i Inmaculada Pobla, presents a la fira que s'ha celebrat per segona vegada a Medinaceli i per primera vegada a Sòria.


A les imatges, a dalt, obra de Fiz Domínguez. A sota, una de les sales de la fira.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura