Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Surt a licitació la gestió del Centre d’Art Cal Massó

Surt a licitació la gestió del Centre d’Art Cal Massó
bonart reus - 24/05/13

L’Ajuntament de Reus ha tret el 23 de maig a licitació pública la gestió del Centre d’Art Cal Massó. Durant els pròxims 20 dies naturals, les persones o entitats intressades a assumir l’explotació i la programació d’aquest equipament podran presentar la documentació del projecte davant les dependències del servei de Contractació municipal, al raval de Robuster número 43.

Des d’un punt de vista del contingut artístic, cal tenir en compte que l’adjudicatari de la gestió de Cal Massó haurà de realitzar programacions un mínim de 120 dies a l’any. Com a espai destinat a l’art contemporani, les finalitats que haurà de tenir la programació són les següents: ser un espai d’experimentació en qualsevol de les disciplines artístiques, amb criteris de contemporaneïtat tant des del punt de vista tècnic com conceptual; un lloc on donar a conèixer les noves generacions d’artistes; consolidar la cultura contemporània a la zona d’influència de Reus; la connexió amb les propostes més avantguardistes de dins i fora de Reus; acollir exposicions d’arts plàstiques; mostrar i representar treballs lligats a les tècniques d’arts escèniques; experimentacions i prospeccions en l’art des de les noves tecnologies i formats audiovisuals.

La Regidoria de Cultura i Joventut farà el seguiment del contracte d’adjudicació a fi i efecte que s’acompleixin les finalitats que ha de tenir aquest servei cultural. En aquest sentit, l’adjudicatari haurà de presentar abans del 31 d’octubre de cada any, un pla anual de gestió per a l’anualitat següent, en què es concretaran les accions, exposicions i activitats que es preveuen dur a terme.

El regidor de Cultura i Joventut, Joaquim Sorio, ha destacat el fet que, amb el nou model de gestió, “es podrà garantir durant tota l’any una programació artística de qualitat a Cal Massó a través de la col·laboració entre la iniciativa pública i privada”. Segons els criteris d’adjudicació, qui assumeixi la gestió de Cal Massó haurà d’aportar un cànon a l’Ajuntament de 100 euros mensuals i, al mateix temps, es beneficiarà de l’explotació del bar existent en aquest equipament. El termini inicial de l’adjudicació s’estableix en dos anys, prorrogables a dues anualitats més.

inclassificablesEude, generic

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px