banner-elscatala-817x88px
Col·lectiva d\'artistes residents a Roca Umbert

Exposicions

Col·lectiva d'artistes residents a Roca Umbert

bonart granollers - 05/06/13
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_Subirachs_Bonart_360x356

Del 6 al 22 de juny Roca Umbert de Granollers presenta Diálogo de besugos, exposició col·lectiva d’artistes residents a Roca Umbert. L'exposició vol crear un context de trobada, un fet ben evident pels artistes que actualment fan residència a Roca Umbert, però més difícil de plasmar amb el públic. Diálogo de besugos es podrà veure a l'Espai d'Arts, amb el propòsit d'establir una relació entre l'espectador, l'artista i l'obra. Una distància que els artistes volen salvar agafant una part de la casa ben comuna, com és la cuina, com a espai per a la comunicació universal i polisèmica.


Ramon Aumedes, Mar Aumedes, Carles Azcón, Arnau Bellavista, Sylvie Bussières, Juanjo Castillo, Pau Farel, Sílvia Ospina, Raul Salvatierra, Àlex Santafé, Ermisenda Soy, Ruben Torras i Pere Vilardebó, tots tenen en comú el fet d'estar treballant actualment a Roca Umbert, on tenen el seu taller. Alguns d'aquests espais es mostraran just abans que s'inauguri la col·lectiva.


Lligat a aquesta exposició, el dia 15 de juny es farà a l'Espai d'Arts (17.30 h) el taller familiar Cuinem la pintura, en què els nens i nenes faran una obra pictòrica com si preparessin un plat per ser degustat, amb l'artista resident Carles Azcón.  (Activitat gratuïta adreçada a nens i nenes de 4 a 10,  amb inscripció prèvia: www.rocaumbert.cat/espaidarts - tel. 93 860 47 95).

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68