0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Tortosa i les Terres de l’Ebre al Palau Robert

Tortosa i les Terres de l’Ebre al Palau Robert
bonart barcelona - 11/06/13

Tortosa i les Terres de l'Ebre. L'esplendor d'una època, d'un riu i d'un territori és el títol de l’exposició itinerant que es presentarà al Jardí del Palau Robert del 18 de juny al 31 d’agost del 2013. Una iniciativa de l’Ajuntament de Tortosa, en el marc del Pla de Foment Turístic, per promocionar la ciutat i el conjunt del territori.

La mostra, amb una trentena d’imatges de gran format del fotògraf Òscar Lanau, s'organitza en tres eixos temàtics: El Renaixement a Tortosa i les Terres de l'Ebre, El riu Ebre i la navegació fluvial, i Dels Ports al delta de l'Ebre per la Via Verda de la Val de Safan.

L’acte inaugural tindrà lloc el dilluns 17 de juny, a les 19.30 hores, al Jardí. Hi assistiran el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; la directora general de Turisme, Marian Muro; el gerent del Patronat de Turisme Costa Daurada, Octavi Bono, i la gerent de la Marca Turística Terres de l’Ebre, Marta Farrero.

Les fotografies de l'eix temàtic corresponent al Renaixement evoquen escenes quotidianes en espais emblemàtics de la ciutat com els Reials Col·legis, el passeig de Ronda, la Catedral, el Museu, el Call Jueu, el Portal del Romeu, els Jardins del Príncep o el Centre d'Interpretació del Renaixement. Aquest mateix àmbit també s'il·lustra amb imatges del llegat renaixentista a la resta de les Terres de l'Ebre, com és el cas d'Horta de Sant Joan i Arnes.

L'eix dedicat al riu Ebre i la navegació fluvial inclou activitats d'oci aquàtic al riu i al delta de l'Ebre, l'esport del rem, la navegació d'esbarjo amb el llagut Lo sirgador o amb les embarcacions de l'embassament de Riba-roja, o les activitats de pesca.

Finalment, el tercer àmbit anomenat Dels Ports al delta de l'Ebre per la Via Verda de la Val de Safan dedica el seu contingut a mostrar la natura dels dos parcs naturals d’aquestes terres, la via verda en els seus diferents trams i la possibilitat de realitzar diferents activitats esportives en aquest marc natural.

Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1