Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Suïssa tanca la gira europea de l'exposició "Miró. Poesia i Llum"

Suïssa tanca la gira europea de l\'exposició \
bonart palma - 18/06/13

El tinent de batle de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha anunciat que la ciutat suïssa de Lausanne tancarà a partir del proper 28 de juny la gira europea de l'exposició Miró. Poesia i Llum organitzada per l'Ajuntament de Palma a través de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca per tal reforçar la promoció exterior de la ciutat i corroborar la seva identificació com a Territori Miró.

L'exposició, organitzada en col·laboració amb el Museu Fundació l'Hermitage i Arthemisia Group, s'exhibirà fins al proper 27 d'octubre i constarà de més de 80 obres de Joan Miró, moltes de les quals encara no han estat contemplades a Suïssa. En concret, viatjaran fins Lausanne 50 pintures -algunes de grans dimensions-, obra sobre paper, escultura de bronze, terracotes i objectes diversos procedents tant del taller de Miró com de la seva col·lecció personal.

El contingut d'aquesta exposició arriba a Suïssa després d'haver estat exhibit al Claustre de Bramante de Roma i al Palau Ducal de Gènova, havent acumulat un total de 236.000 visitants. Aquestes itineràncies se sumen també a la inaugurada recentment al Museu d'Art Modern de Moscou, escenari de la primera gran exposició de Miró a Rússia, i que en el seu conjunt "han suposat uns ingressos totals de 300.000 euros per a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. Aquestes itineràncies comporten uns ingressos molt destacables", ha explicat Gilet, que ha afegit que només per aquesta, la fundació ingressarà 60.000 euros.

 

banner-oro-180x180-geneBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88