FCC-Segell-banner4
La Galeria Artur Ramon Art presenta dos llibres de Mariano Andreu i Caravaggio

Biblioteca

La Galeria Artur Ramon Art presenta dos llibres de Mariano Andreu i Caravaggio

BONART_180x180Eude, generic
La Galeria Artur Ramon Art presenta, dijous 19 de setembre a les 19 h., el catàleg raonat de Marià Andreu
Mariano Andreu (1888-1976). Biografia i catàleg raonat, escrit per Esther Garcia-Portuguès.

Un llibre de referència que, a més de la biografia, inclou documentació, bibliografia, una relació d'exposicions, fotografies de diverses obres i del mateix artista i, evidentment, un apèndix que recull més de 1100 obres.

En segon lloc, dijous 26 de setembre a les 19 h., es presenta el llibre Cent anys del Sant Jeroni de Caravaggio a Montserrat, coordinat per Artur Ramon Navarro i Clara Beltrán.

La fortuna del Sant Jeroni penitent de Caravaggio de Montserrat és un dels episodis més singulars i rellevants de la història del col·leccionisme català. El juny de 2017 se celebrà a Montserrat una trobada científica que acollí els principals especialistes en la matèria: Silvia Danesi Squarzina, Gonzalo Redín, Rossella Vodret, Ana González Mozo i Gianni Papi. El resultat queda recollit i il·lustrat en aquest volum que tracta l’estat de la qüestió historiogràfica de l’únic Caravaggio en les col·leccions catalanes.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021