BONART_1280x150

Exposicions

Col·lectiva "Paisatge Urbà" a la Galeria Punt d'Art

Col·lectiva \
bonart terrassa - 13/07/13

La galeria Punt d’Art de Terrassa, del carrer Volta 12, reuneix l’obra d’artistes enamorats de la ciutat, les estructures, els edificis o les emocions que desprenen. Els protagonistes de l’exposició Col·lectiva Paisatge Urbà són Àngel Asensio (Puig-reig, 1972), Josep Martí Bofarull (Molins de Rei, 1965), Jordi Pintó (Cardona, 1968) i la terrassenca Núria Altimira (Terrassa, 1962). La mostra acull des de paisatges més realistes o conceptuals a d’altres imaginaris o plens de fantasia.

Una mateixa temàtica, diferents estils. Tots ells tracten les geometries, les estructures i els edificis que formen part de la bellesa urbana i que descansen en silenci, tot i estar envoltats de soroll i moviment, tan necessaris per al nostre món real. Àngel Asensio se centra en estructures reconegudes pel visitant tot i desdibuixar el seu entorn, ja sigui per les seves creacions de construccions, com la torre de Collserola o teulades, o també paisatges des de la llunyania com el de London. Martí Bofarull també té un do per plasmar pintures urbanes, des de perspectives poc comunes, de poblacions com Manhattan; és molt detallista i utilitza colors més foscos, marrons, blaus, grisos... La terrassenca Núria Altimira ha evolucionat el seu estil cap a un realisme que juga amb tons grisos i blancs, amb una lluminositat que capta l’atenció del visitant per a convidar-lo a un dels pobles més representatius per l’art català, Port Lligat, format per barques pescadores que reposen tot provocant un moviment que relaxa qui l’observa. Un món ben diferent però també urbà, és el d’en Jordi Pintó, oníric, ple de colors vius, amb unes formes que només pot trobar-se en la fantasia i divertit, disposat a acollir a tot aquell somniador que lluita per la felicitat.

Tots ells pretenen posar el seu granet de sorra a les vacances del públic. Els conviden a visitar el seu espai urbà o gran ciutat, més tranquil·la o menys, però amb una bellesa clara i a gaudir-ne de les diferents ciutats. Fins el 4 de setembre, aquesta galeria us convida a passar una bona estona amb indrets ideals per visitar o admirar i que creen intercanvi de coneixements turístics o culturals.

A la imatge, "Collserola" d'Àngel Asensio.

Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px