FCC-Segell-banner4
L\'humor i la melancolia de Richard Wentworth, a NoguerasBlanchard,

Exposicions

L'humor i la melancolia de Richard Wentworth, a NoguerasBlanchard,

bonart madrid - 17/09/19
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Eude, generic

NoguerasBlanchard, carrer Doctor Fourquet 4 de Madrid, presenta la mostra individual de Richard Wentworth, Lliçons apreses del 12 de setembre al 9 de novembre de 2019. Es tracta de la primera exposició individual de l'artista Richard Wentworth a la ciutat.


Richard Wentworth, amb els seus acostaments al llenguatge i qüestions etimològiques juntament amb l'ús d'objectes arquetípics, ha jugat un paper principal en la nova escultura britànica des de finals dels anys 70. Generant imatges evocatives a partir d'objectes quotidians, la combinació dels desperta en la memòria i imaginari col·lectius un estranyament que de manera subversiva fa adoptar als objectes nous rols i identitats, Wentworth amplia la nostra comprensió del món i trunca els sistemes convencionals i hegemònics.

Lliçons apreses fa al·lusió al que Wentworth anomena "l'accident" d'haver après castellà durant la seva infància i els seus efectes en la configuració de les peces produïdes per aquesta exposició. També el fet d'haver llegit a Lorca durant la seva infantesa i l'haver conegut a Bigas Luna i Fernando Amat durant els anys 70 va fonamentar la seva particular visió, humor i melancolia, així com la seva voluntat de recerca d'altres possibles configuracions de la realitat, "crec que aquestes primerenques experiències em van fer conscient dels fils del poder i el seu abast ".

Richard Wentworth, va néixer a Samoa any 1947. Viu i treballa a Londres, Regne Unit.A la imatge, obra de Richard Wentworth.Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021