canal-mnactec-1280-150

Exposicions

"Give Me Three Days" al Bòlit_StNicolau

\
bonart girona - 17/07/13

Del 18 de juliol al 29 de setembre el Bòlit_StNicolau exposa el projecte Give Me Three Days amb obres de Pere Bellés, Cristina Fontsaré, Jana Leo, Aureli Ruiz i Ivó Vinuesa comisariíta per Eudald Camps. La proposta s’emmarca dins l’exposició Viatge extra-ordinari que està oberta al públic fins al mes de setembre al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar.  

Viatge extra-ordinari és una reflexió des de l’art contemporani entorn del turisme i la cultura. A través de l’obra de vint-i-un artistes es vol escenificar la confrontació entre el turisme de masses i el viatge entès com a experiència creativa i de coneixement. Cinc d’aquests artistes ho han fet des dels anomenats Itineraris creatius, una proposta experimental que ofereix una nova manera de descobrir la ciutat des de la singularitat de la creació contemporània.

Durant la passada primavera i gràcies a la col·laboració dels diferents hotels, aquests creadors es van allotjar a la ciutat durant tres dies i, equipats només amb una tauleta tàctil, van dibuixar aquests recorreguts agrupats sota el títol de Give Me Three Days, que ara es podran veure en format expositiu al Bòlit_StNicolau.

Aquests itineraris són consultables en tres ordinadors ubicats a l’Oficina de Turisme de la Rambla i a través d’Internet al web del centre (des del 21 de març dins l’exposició Viatge extra-ordinari).

Baner-generic-180x180_canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1