Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

El Teatre Municipal acull l’exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”

El Teatre Municipal acull l’exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”
bonart roses - 17/07/13

El 19 de juliol (20 h), tindrà lloc la inauguració de l'exposició “Albert Pujol, 40 anys al carrer”, instal·lada al Teatre Municipal de Roses. La mostra, que romandrà oberta al públic durant dues setmanes, concretament fins al 28 de juliol, aporta la visió de l'artista sobre les empremtes que deixa el pas del temps al seu pas.  L'horari d'obertura a públic és de 18 a 21 h del vespre.

Albert Pujol reivindica en aquesta mostra la necessitat d'aturar-se de tant en tant, de meditar tot allò que val la pena i, parafrasejant Milan Kundera: “aturar el temps per pensar, per tractar de revelar en què consisteix ser viu. Entre la lentitud i la memòria, entre la velocitat i l’oblit, hi ha un vincle secret. El grau de lentitud és directament proporcional a la intensitat del missatge; el grau de velocitat és directament proporcional a la intensitat de l’oblit.”

Amb aquesta idea com a premissa, l'artista presenta a partir del proper divendres una exposició amb imatges pintades lentament, a través de les quals ha volgut representar un moment, un instant, que amaga les empremtes del pas del temps.

Una oportunitat per conèixer de més a prop l'obra d'aquest artista estretament vinculat a Roses, i a la vida diària dels seus carrers i places, on la presència del pintor, fent retrats, és habitual. En aquesta ocasió, però, el moviment i l'activitat que envolten les seves creacions, es veuran suplantades per la tranquil·litat i recolliment de l'escenari del Teatre Municipal de Roses, facilitant així la reflexió i meditació que l'artista ens proposa. 

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px