0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

“Una existència nòmada” a l’Espai Guinovart

“Una existència nòmada” a l’Espai Guinovart
bonart agramunt - 21/07/13

L’Espai Guinovart d’Agramunt exposarà del 28 de juliol al 15 de setembre la mostra Una existència nòmada. L'exposició, produïda per Tinta Invisible Edicions, s'incorpora al cicle d'exposicions, que tindran lloc al llarg de l'any 2013, comissariat per la Historiadora de l’Art Lara Vidal Santorum. 

Nou artistes parteixen del concepte nòmada, que evoca, inevitablement, altres nocions, com ara casa, entorn o camí. Benet Rossell, Frederic Amat, Carlos Pazos, Joan Fontcuberta, Hannah Collins, Pep Duran, Evru, Perejaume i Antoni Llena s’aglutinen sota les frases entrellaçades de Manuel Guerrero, les quals aporten lligams i coherència al conjunt de peces. Cada un d’ells mostra la seva visió de la idea protagonista: vuit peces que recorden el nòmada real que va ser Guinovart quan arribà a Agramunt en plena Guerra Civil buscant una subsistència més fàcil.

L’editorial d’obra gràfica Tinta Invisible va produir aquesta col·lecció als primers anys 2000 estampant-la amb diferents tècniques al mateix taller on s’havien imprès els gravats de Guinovart. Els artistes presentats són professionals consagrats que formen part de la mateixa generació i que s’han unit puntualment per compartir un tema, un espai i una tècnica recuperant l’obra gràfica i la reiteració de temes clau que Guinovart ens va deixar.

Baner-generic-180x180_DP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px