0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Segon festival de màgia MagicInterFest al Mas Falet

Segon festival de màgia MagicInterFest al Mas Falet
bonart sant antoni de calonge - 29/07/13

Espectacles de màgia gratuïts a Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge van obrir el dia 28 de juliol la segona edició del MagicInterFest, el festival internacional de màgia de la Costa Brava Centre. Les activitats continuaran els dies 30 i 31 de juliol amb nous espectacles gratuïts a Calonge, Palamós i Platja d’Aro. L’espectacle principal es podrà veure el dia 2 d’agost al Mas Falet de Sant Antoni de Calonge, amb una gran gala internacional de màgia. 

L’il·lusionista humorístic Gonzalo va ser l’encarregat de donar el tret de sortida d’aquesta edició del MagicInterFest que, per primera vegada, surt al carrer “amb l’objectiu de donar a conèixer la màgia d’alt nivell al públic general”, com ha explicat la directora de l’esdeveniment Anastasia Gnezdilova. Gonzalo va presentar al públic els seus trucs plens de comicitat que, durant mesos, van captivar els espectadors del show que presentava a l’emblemàtic Teatre Llantiol de Barcelona. 

Les activitats del MagicInterFest continuaran el dia 30 de juliol amb nous espectacles gratuïts de màgia. L’il·lusionista francès Alain Denis actuarà a les 7 de la tarda a la plaça del Castell de Calonge i a les 9 del vespre al Passeig Marítim de Palamós.

El dia 31 de juliol serà el jove il·lusionista Vilarasau qui presentarà el seu espectacle de màgia. Ho farà a les 7 de la tarda al Passeig Marítim de Palamós i a les 9 del vespre al PP’S Park de Platja d’Aro. Vilarasau juga amb cartes, daus, cordes, mocadors, confeti i globus amb suggestives explicacions. 

L’activitat principal del MagicInterFest serà el dia 2 d’agost amb el sopar-gala que se celebrarà al Mas Falet de Sant Antoni de Calonge. Després que s’hagin hagut de suspendre per problemes tècnics les grans gales previstes per dissabte i diumenge, la proposta s’iniciarà a 2/4 de 9 del vespre amb un sopar màgic  i a les 10 de la nit es farà un espectacle de màgia amb la participació d’il·lusionistes de primer nivell internacional. Hi prendran part Xevi (Catalunya), Edgard (Estat Espanyol), Mister Jupiter (Hongria), Mikael Szanyiel (França) i Peki (Alemanya).

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px