JP_Bonart-1280x150px-Online-

Biblioteca

Presentació del llibre 'Pintura catalana. Les avantguardes' al Museu d'Art Jaume Morera

Presentació del llibre \'Pintura catalana. Les avantguardes\' al Museu d\'Art Jaume Morera
bonart lleida - 18/09/19

El proper dijous 19 de setembre, a les 19.00 hores, el Museu d’Art Jaume Morera acollirà la presentació del llibre Pintura catalana. Les avantguardes. L’acte comptarà amb la participació de Jesús Navarro, director del Museu d’Art Jaume Morera i un dels col·laboradors del llibre, i Joan M. Minguet, que ha dirigit aquest nou volum. Després d’un seguit d’actes celebrats al Museu Picasso de Barcelona, el Museu d’Art de Girona o el Mas Miró de Mont-roig del Camp, aquesta presentació es durà a terme a Lleida sota el format d’una conversa amb el títol Més enllà de Barcelona: avantguarda i territori.

Pintura catalana. Les avantguardes forma part de la sèrie d’obres que Enciclopèdia Art dedica als principals moviments de l’art pictòric català. En aquest cas, a un dels seus moments més fulgurants, el que va de principi del segle XX a l’any 1939.

La direcció, la introducció i la selecció dels textos ha anat a càrrec de Joan M. Minguet, professor d’història de l’art contemporani a la Universitat Autònoma de Barcelona. El volum compta amb els textos d’alguns dels més destacats especialistes en les avantguardes que analitzen 150 obres de 40 artistes, alguns d’ells poc reivindicats fins ara.

A la imatge, detall del llibre Pintura catalana. Les avantguardes.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90