banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

“Alícia i la meravellosa terra” al Centre Cultural la Mercè

“Alícia i la meravellosa terra” al Centre Cultural la Mercè
bonart girona - 11/09/13

La guanyadora de la primera edició de la Beca Primer Comissariat ha estat Maia Kanaan amb el projecte “Alícia i la meravellosa terra”, que inclou les fotografies de Montse Capel (Moon) i les il·lustracions de La Wäwä. Exposa el seu projecte del 19 de setembre al 24 de novembre del 2013 a la sala Pati del Centre Cultural la Mercè.

Es tracta d’una exposició participativa que neix amb la voluntat de crear un espai de diàleg entre diferents disciplines artístiques i, al mateix temps, que el públic s’impliqui activament en el fil argumental de les aventures d’una nova versió de la figura d’Alícia de Lewis Carroll. L’usuari pot escollir el seu propi recorregut dins l’odissea d’Alícia a través d’un web interactiu, en el que s’explica una nova versió del personatge, i que s’ha creat a partir de les imatges de les joves artistes Montse Capel (Moon) i La Wäwä.

Les il·lustracions i fotografies originals de les dues creadores empordaneses completen l’exposició, conformant l’univers visual que acompanya les noves escenes d’aquest personatge universal. La guanyadora farà tot el procés de creació de l’exposició tutelada per l’equip del Bòlit i conformant una proposta que es caracteritza per la joventut de tots els que hi participen.

A la imatge, detall de l'obra de La Wäwä.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1