Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

La Mercè inaugura una exposició col·lectiva d’artistes finlandesos

La Mercè inaugura una exposició col·lectiva d’artistes finlandesos
El 19 de setembre de 2019, a les 20 h, s’obre al públic Finlàndia crea, una exposició col·lectiva que ofereix l’Associació d’Artistes Visuals de Carèlia del Sud (Etelä-Karjalan Taiteilijaseura Ry) i que acull l’obra d’una quinzena d’artistes finlandesos.
L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions del Centre Cultural La Mercè, on es podrà veure la mostra fins al proper 15 de novembre de 2019. La presentació anirà a càrrec del comissari de l’exposició, Antonio Altarriba i del coordinador Manel Bayo.
Aquesta mostra esdevé la recuperació de la relació entre els artistes de la regió de Carèlia del Sud i Girona, de ja fa més de quinze anys, amb diversos intercanvis tant d’artistes finlandesos com gironins, gràcies sobretot a la figura d’Antonio Altarriba, català establert a Lappeenranta on realitza tasques de dinamització i gestió cultural, i que és el comissari de l’exposició.
L’exposició ens presenta el treball de quinze artistes acuradament seleccionats, diversos pel que fa a edats, tècniques emprades o temes, però que en bona mesura ens permet una visió polièdrica del que s’està fent en aquests moments en el panorama artístic  finlandès.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90