JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

'Hibridacions', 'Enfleurage' i 'Club Misèria' les apostes per la Nit de l’Art de Palma

\'Hibridacions\', \'Enfleurage\' i \'Club Misèria\' les apostes per la Nit de l’Art de Palma
bonart palma - 20/09/19

La Nit de l'Art comptarà una vegada més amb l'impuls i la màxima col·laboració per part de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma. Des de la institució s'han programat les exposicions Hibridacions i Enfleurage i Club Misèria, que es faran al Casal Solleric. Aquesta darrera arribarà de forma "extesa" al Casal Balaguer, en una aposta per donar forma a un "after party" dissenyat per l'artista Bel Fullana i Tolo Cañellas. El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera va explicar que “la programació del Solleric i del Balaguer demostra que l'àrea de Cultura aposta per un art contemporani emergent però que cerca l'excel·lència en les seves propostes". Hibridacions és el resultat d'un programa de residència impulsat per l'IEB a Pekín. Fruit d'aquest encontre amb l'art contemporani xinès, cinc artistes balears exposaren l'estiu del 2018 al Museu White Box. Es tracta de Pep Girbent, Albert Pinya, José Fiol, Amparo Sard i Tomàs Pizà.

Enfleurage, de Veru Iche, és una obra creada específicament per a la Planta Noble del Casal Solleric. La proposta té format de "recorregut". El públic assistent transita per 6 sales en les quals diferents instal·lacions objectuals i sonores es relacionen amb els cossos en performance.

Finalment, Club Misèria forma part del premi Antoni Gelabert d'Arts Plàstiques 2017. La mostra, de l'artista Bel Fullana i comissariada per Tolo Cañellas, consisteix en recrear un club de trobades lúdic-festives, a manera d'instal·lació sintètica i disfuncional. Una performance sonora i visual.

A la imatge, els protagonistes de la Nit de l'Art de Palma.
banner-oro-180x180-geneSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal