FCC-Segell-banner4
Julia de Castro publica un llibre sobre la prostitució a La Fábrica

Biblioteca

Julia de Castro publica un llibre sobre la prostitució a La Fábrica

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
El llibre La retórica delle puttane, publicat per l'editorial La Fábrica és una reflexió sobre la prostitució a càrrec de Julia de Castro.

Julia de Castro rescata el gènere renaixentista per a elaborar un manual sobre prostitució que, partint de l'obra homònima de l'italià Ferrante Pallavicino, escrita l'any 1642 i dedicada a les prostitutes de l'època, aprofundeix en les circumstàncies que envolten la prostitució, un tema que segueix aixecant controvèrsia i en el qual no hi ha acord ni tan sols en l'àmbit feminista. 

El volum inclou el llibre de Ferrante Pallavicino —traduït per primera vegada a l'espanyol—, la rèplica de Julia de Castro a la seva visió de la prostitució i les imatges de les dues prostitutes amb les quals ha gestat el seu projecte, una espanyola i una italiana, de la mà del fotògraf Juan Baraja.  
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura