banner_aire_bonart_horitzontal

Convocatòries

Álex Rosa guanya el Certamen de Fotografia de Premsa de Fotonovembre

Álex Rosa guanya el Certamen de Fotografia de Premsa de Fotonovembre
bonart santa cruz de tenerife - 30/09/13

Álex Rosa va aconseguir, gràcies a la sèrie de fotografies denominada Kickboxing, el primer premi de la cinquena edició del Certamen Regional de Fotografia de Premsa Tenerife, que convoca TEA Tenerife Espai de les Arts, a través del Centre de Fotografia Illa de Tenerife, i que compta amb el patrocini d'El Corte Inglés. Aquesta sèrie de fotografies van ser publicades en la web de l'agència Acfipress.

Aquest premi, que va néixer en 2005 s'emmarca dins de la XII Biennal Internacional de Fotografia Fotonovembre que es desenvoluparà a la Illa des del 31 d'octubre fins a principis de 2014. Álex Rosa rebrà 3.000 euros en targetes regal d'El Corte Inglés. Les imatges guanyadores així com una selecció de les obres presentades a aquest certamen s'exposaran, a partir de l'11 de novembre, en la Sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés de Tres de Maig en el marc d'aquesta biennal.

Per la seva banda, Andrés Gutiérrez es va alçar amb el segon premi per la seva sèrie titulada La promesa del Ferro (imatge publicada al juliol en L'Opinió de Tenerife) i el tercer va ser per al fotògraf Ángel Medina gràcies a una imatge titulada SP-SC.02 (que es va publicar en El Mundo Esportiu i en la web del Dia). Els fotògrafs Gutiérrez i Medina percebran 1.800 i 1.200 euros, respectivament, en targetes regal d'El Corte Inglés. 

A la imatge, la fotografia guanyadora d'Àlex Rosa.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal