FCC-Segell-banner4
Exposició geomètrica de Juan Morante al Museu d\'Almeria

Exposicions

Exposició geomètrica de Juan Morante al Museu d'Almeria

q2w-MKl4Eude, generic
Del 20 de setembre al 3 de novembre de 2019, el Museu d'Almeria, a la ctra. de Ronda, 91, acull l'exposició Lineal de l'artista Juan Morante.

L'obra de Morante és expressión fidel del seu caràcter, del seu esperit inquiet i la seva constància en tot el que fa. També és el resultat d'una trajectòria professional sòlida basada en la coherència i la superació de reptes de manera continuada.

El nucli fort d'aquesta exposició és el seu posicionament crític contra la pèrdua d'identitat, sublimat en la imatge transformada del perfil arquitectònic de la seva ciutat, Almeria.

Juan Morante aplica en la seva totalitat el concepte de Malèvitx: "La llum no sembla ser l'objectiu principal, sinó un mitjà técnic que serveix per a descobrir allò que coneixem de la profunditat de les tenebres". 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88