Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

Junichi Masuda, director dels videojocs de Pokémon, al Saló del Manga

Junichi Masuda, director dels videojocs de Pokémon, al Saló del Manga
bonart barcelona - 11/10/13

El XIX Saló del Manga de Barcelona tindrà entre els seus convidats a Junichi Masuda, la ment creativa darrere d'una de les llicències de videojocs de més èxit de la història: Pokémon. El dissenyador, compositor, productor i director de videojocs japonès presentarà els nous lliuraments de la sèrie, Pokémon X i Pokémon Y, per a Nintendo 3DS, i participarà en diferents activitats amb els fans de la saga a l'estand de Nintendo, companyia que edita i distribueix els videojocs de Pokémon a tot el món. D'aquesta manera , el certamen acull també als grans creadors de videojocs.

Junichi Masuda es va incorporar a Game Freak inc., companyia desenvolupadora de videojocs, el 1989 i, ha participat en la creació de tots els videojocs de la sèrie Pokémon desenvolupats des del seu llançament original. Membre de la junta directiva d'Game Freak, Masuda és a més responsable de diferents parts del procés creatiu dels videojocs Pokémon, amb funcions que inclouen el disseny del joc, la composició musical (com va passar amb Pokémon Diamante i Perla) , l'elaboració dels guions i la programació. A més, Junichi Masuda és el director de la nova entrega de la sèrie, Pokémon X i Pokémon Y per a Nintendo 3DS, títols que estaran disponibles al XIX Saló del Manga de Barcelona.

Masuda presentarà Pokémon X i Pokémon Y el diumenge 3 de novembre, d’11:00 a 12:00 h, a l'escenari 2 del Saló del Manga situat al Pavelló nº 2 de Fira de Barcelona. Després de la seva presentació, a més de respondre les preguntes dels fans de Pokémon en directe, Junichi Masuda donarà inici a un campionat Pokémon X / Y. Els aficionats podran competir durant tot el dia per alçar-se amb la victòria i el guanyador s'enfrontarà al mateix creador del videojoc a l'escenari situat en l'espai Nintendo al final del dia. Aquest mateix diumenge, de 16:30 a 18:30, Masuda signarà autògrafs a l'espai Nintendo. Aquesta activitat serà l'avantsala a l'esperat "Repte 3DS - Combat Pokémon" que es desenvoluparà en el mateix espai Nintendo de 18:30 a 19h.

Més informació sobre com participar en el “Reto 3DS – Combate Pokémon” a http://blogocio.net/reto3ds/retos/salon-del-manga-de-barcelona-2013/.

Però no només això, Nintendo comptarà amb un gran espai on presentaran títols en primícia així com les novetats més rellevants per a les seves consoles. Per Nintendo 3DS, a més dels últims llançaments com Pokémon X i Pokémon Y, Inazuma Eleven 3: Fuego Explosivo e Inazuma Eleven 3: Rayo Celeste, Fire Emblem: Awakening o Animal Crossing: New Leaf, entre altres, els aficionats als videojocs podran provar jocs que encara no han sortit al mercat, com The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (previst per a llançament el 22 de novembre), El profesor Layton 6: El legado de los ashalanti (que arriba a Espanya el 8 de novembre), Bravely Default (a la venda el 6 de desembre) o Monster Hunter 4.

També es podrà provar la nova portàtil Nintendo 2DS, la consola més assequible de la família Nintendo 3DS, i participar en una gran varietat de tornejos i concursos amb divertits premis. Els fans de la saga Zelda, per exemple, es poden portar a casa un avanç del llibre Hyrule Història, si comparteixen en xarxes socials la seva foto amb l'espasa mestra del joc, que estarà present a l'estand. I perquè no hi hagi excuses per jugar, els usuaris de Nintendo 3DS podran dur les seves pròpies consoles per participar en els tornejos que tinguin lloc durant la fira a l'Espai Nintendo.

I quant a nova consola de sobretaula de Nintendo, Wii U, Nintendo oferirà l'oportunitat única de provar jocs previstos per a llançament en 2014, com Bayonetta 2, Mario Kart 8 o Donkey Kong Country Tropical Freeze, així com els llançaments estrella de Nadal, com Super Mario 3D World o Wii Karaoke U.

El XIX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre de 2013 als palaus 1 i 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc. Al Palau 2 es trobaran els expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macro-espais de videojocs, sala d'actes, exposicions, àrea de restauració japonesa i altres activitats. El Palau 1 albergarà l'escenari on tindran lloc els concursos de cosplay i karaoke, a més d'actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics. Les sessions de projeccions d'anime tindran lloc als Arenas Multicines, situats al centre comercial situat davant del recinte firal a Plaça Espanya.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90