FCC-Segell-banner4
Fundació Botín i la Universitat de Yale organitzen la Trobada Internacional Arts, Emocions i Creativitat

Notícies

Fundació Botín i la Universitat de Yale organitzen la Trobada Internacional Arts, Emocions i Creativitat

bonart santander - 23/09/19
Gif_Viladot_180x180_2180x180

La Fundació Botín i la Universitat de Yale organitzen, del 9 a l'11 d'octubre, per primera vegada al món la Trobada Internacional Arts, Emocions i Creativitat. Durant tres dies, els millors experts del món en arts, emocions i creativitat, i en la relació que hi ha entre elles, donaran a conèixer les seves investigacions, últimes troballes i resultats, compartint i debatent amb els assistents sobre la importància de la creativitat en àmbits tan diversos com el personal, educatiu, professional o de la salut, entre d'altres. A més, dissertaran sobre com les arts poden ajudar a la ciutadania a desenvolupar la seva creativitat per superar reptes diaris, millorar el benestar i generar riquesa econòmica i social, tant ara com en el futur.


L'organització d'aquesta Trobada suposa la consecució d'un objectiu més del Centre Botín: ser un lloc de referència per a experts de tot el món en l'àmbit de les arts, les emocions i la creativitat, amb un programa pioner i innovador en relació a altres centres d'art. Més de 15 anys d'investigació de la Fundació Botín, els 6 últims en col·laboració amb la Universitat de Yale, nombroses publicacions internacionals i programes aplicats i avaluats, han desembocat en aquest seminari únic. Segons Fàtima Sánchez, directora executiva del Centre Botín, "La missió social del Centre Botín és aprofitar el potencial formatiu de les arts, concretament per al desenvolupament de la intel·ligència emocional i la creativitat, mitjançant propostes artístiques per a tots els públics que canviïn la nostra forma de mirar la realitat i siguin el punt de partida per buscar noves maneres d'abordar els reptes que trobem en la nostra vida diària (personal, laboral, social, etc.) ".


Per això, aquesta Trobada es dirigeix ​​a totes aquelles persones interessades en el desenvolupament de la creativitat i la intel·ligència emocional a través de les arts: investigadors, artistes, educadors, sanitaris, empresaris ... L'objectiu general és conèixer en profunditat les últimes investigacions en aquest àmbit, així com reflexionar i explorar formes noves de desenvolupar la creativitat en l'empresa, la política, l'educació, la sanitat o la filantropia, entre d'altres camps. Tot això, moguts per la convicció que avui dia la creativitat és més necessària que mai i, sense cap dubte, les arts ens poden ajudar a desenvolupar-la.


Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021