banner-1280x150-gene

Notícies

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Cuixart

bonart palafrugell - 21/11/13

La Fundació Cuixart fa un pas endavant en la seva dedicació, sense ànim de lucre, a l’estudi i la protecció del bé cultural que representa la figura i l’obra del pintor Modest Cuixart, així com en la seva tasca de promoció i difusió de l’art català contemporani, gràcies a l’acord de col·laboració que es farà realitat el dia 22 de novembre amb la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Palafrugell .

Juli Fernández, alcalde, juntament amb l’equip de cultura, dirigit pel seu regidor Xavier Rocas, han estat impulsors de la regularització de l’entitat amb l’interès de fomentar la participació ciutadana en afers locals i donar reconeixement al valor cultural que representa la Fundació Cuixart . El conveni reconeix i regula l’activitat cultural que l’entitat duu a terme a la seva seu física a la vila. L’acord respon a una necessitat de l’entitat, i dóna suport a la motivació de la mateixa per programar activitats que promouen els coneixements de les arts plàstiques i l’art contemporani català a través de la figura i l’obra del pintor envers els ciutadans i molt especialment entre els infants i la gent jove.

Joan Cuixart, patró de la fundació, declara que aquest fet, molt esperat, esdevé un instrument de progrés i de futur per l’entitat ja que és un pas endavant que permet millorar les seves competències , els seu impacte social i el seu desitjat reconeixement.

banner-oro-180x180-geneGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal