canal-mnactec-1280-150

Notícies

Reunió de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya

Reunió de la Xarxa de Centres d\'Arts Visuals de Catalunya
bonart girona - 25/11/13

La Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya és una xarxa integrada per 8 centres d'art contemporani de Catalunya que es va crear l’any 2012 amb l’objectiu d’impulsar la coordinació entre els centres que en formen part, fomentar que l'art contemporani s’obri més a la societat i prioritzar inversió en activitat per sobre de la destinada a estructura dels centres.

El dia 25 de novembre l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presidit la reunió de la comissió executiva de l’entitat que s’ha celebrat a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona, i que ha comptat amb la presència del director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas; del subdirector general de Promoció Cultural, Joan-Francesc-Ainaud; i de la coordinadora Àrea de Creació i Innovació i directora de la XAV, Conxita Oliver.

En representació del 8 centres d’art adscrits a la xarxa hi ha participat: Blai Mesa (Centre d’Art Lo Pati. Centre d’Arts Visuals d’Amposta), Xavier Gil (Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat), Ramon Parramon (ACVic. Centre d’Arts Contemporànies), Jordi Abelló (CA Tarragona Centre d’Art), Llucià Homs (Centre d'Art Contemporani de Barcelona), Glòria Picazo (Centre d’Art La Panera, Lleida) Ester Merino i Gisel Noè (Ajuntament de Mataró) i Carme Sais (Bòlit, Centre d’Art Contemporani, Girona).

A la reunió s’ha realitzat el balanç de les col·laboracions realitzades amb el LOOP, el MACBA, el Mobile World Capital i la jornada celebrada el passat 1 d’octubre a Lleida titulada “Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtuals”.

inclassificablesSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1