banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

“El Teatre de Guinovart: Escenografies” a l’Espai Guinovart

“El Teatre de Guinovart: Escenografies” a l’Espai Guinovart
bonart agramunt - 16/12/13

El dia 22 de desembre, a les 12.30, tindrà lloc a l’Espai Guinovart la inauguració de l’exposició El Teatre de Guinovart: Escenografies. L'exposició, que ha estat comissariada per la Historiadora de l’art Lara Vidal Santorum, compta amb la col.laboració de la Fundació Ricard Salvat, l’Institut del Teatre, el Centro de Documentación Teatral. INAEM, la Fundació Teatre Romea Propietat, la Companyia Teatredetics, el Grup Escènic Agramuntí i Maria Guinovart.

El Teatre de Guinovart: Escenografies ens presenta una altra expressió artística de Josep Guinovart, una altra branca creativa,en què l’artista es va desenvolupar alhora que feia créixer la seva dimensió polifacètica i reafirmava que no existien límits artístics per a ell. Els reptes permeten sortir de l’estat de confort i benestar, ens construeixen i obren portes a les quals potser mai no hauríem picat. És d’aquesta manera com es presenta una altra faceta de Guinovart: el seu teatre, les seves escenografies.

L’exposició romandrà oberta fins al proper 16 de febrer de 2014.

A la imatge, fragment del cartell realitzat per Josep Guinovart l’any 1962 amb motiu de l’estrena a Madrid de l’obra teatral "La Historia de los Tarantos".

Impremta Pages - banner-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88