Expo Josep Coll 2022 baner
MARCO convoca la sisena edició del premi per a joves curadors

Convocatòries

MARCO convoca la sisena edició del premi per a joves curadors

bonart vigo - 21/12/13
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

El Departament de Comunicació del MARCO, Museu d'Art Contemporàni de Vigo, ha convocat la sisena edició del premi per a joves curadors, destinat a candidats nascuts a partir de 1974. En aquesta ocasió, el premi és convocat conjuntament per tres entitats: el MARCO de Vigo, el FRAC Lorraine (Fonds régional d’art contemporain de Lorraine) de Metz, França, i el SFKM (Sogn og Fjordane Kunstmuseum) de Førde, Noruega, que per primera vegada se sumeixi a aquest projecte.

Amb aquesta convocatòria, MARCO, FRAC Lorraine i SFKM aposten novament per la formació de joves professionals en l'àmbit del curadoria i gestió d'exposicions. El premi ofereix als participants l'oportunitat de proposar un projecte centrat en un tema de reflexió personal, així com la seva realització en els espais dels tres museus. La proposta haurà d'inscriure's dins del camp del pensament contemporani i queda oberta a totes les formes de creació.

El projecte guanyador disposarà d'un pressupost màxim de 20.000 euros per a cadascuna de les seus, i es durà a terme en 2015: bé com un únic projecte que es presentarà en el FRAC Lorraine, a continuació en el MARC, i després en el SFKM; o com un triple projecte presentat simultàniament a les tres seus.

El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 14 de març de 2014. La decisió del jurat —compost pel director del MARC, la directora del FRAC Lorraine i la comissària del SFKM— es farà pública abans del 15 de maig de 2014.

Les bases del concurs poden trobar-se a www.marcovigo.com 

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68