Expo Josep Coll 2022 baner
Una campanya cerca 10 pintures universals a Barcelona

Notícies

Una campanya cerca 10 pintures universals a Barcelona

bonart barcelona - 29/01/14
180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat

L’organització Capital de la Cultura Catalana organitza la campanya “10 pintures universals a Barcelona”. La campanya té com a objectius promocionar el patrimoni pictòric de Barcelona entre els ciutadans i, posteriorment, projectar les 10 pintures elegides per votació ciutadana en l’àmbit nacional i internacional.


S’enten per “10 pintures universals a Barcelona” aquelles ubicades en el terme municipal de la ciutat de Barcelona. Tant les que han estat realizades a Barcelona com aquelles altres que, per circumstàncies de la història, tot i no haver estat pintades a Barcelona, estan de manera permanent a la ciutat de Barcelona, en museus, edificis oficials, esglésies, etc.


A la campanya, que es desenvolupa en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Barcelona 2014, hi poden participar tots els ciutadans que ho desitgin. Tindrà tres fases diferents: Presentació de candidatures: Qualsevol ciutadà podrà presentar propostes de candidatura. Per a fer-ho haurà d’enviar un correu electrónic a info@ccc.cat detallant l’element candidat que es presenta. Fins el 28 de febrer de 2014 es podran presentar propostes de candidatura. Votació: Durant el mes de març de 2014 les pintures candidates es posaran a votació ciutadana. Les 10 pintures més votades es convertiran en “10 pintures universals a Barcelona”. Reconeixement i promoció de les pintures elegides: Es farà un acte de reconeixement als representants de les pintures elegides i s’iniciarà la promoció nacional i internacional d’aquestes pintures.


 La Capital de la Cultura Catalana (www.ccc.cat) s'adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior. El Parlament de Catalunya va donar suport a la Capital de la Cultura Catalana, per unanimitat de tots els grups parlamentaris, en data 25 de març de 2004.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura