FCC-Segell-banner4
Torna el Laboratori Feminista de Creació Documental

Notícies

Torna el Laboratori Feminista de Creació Documental

bonart barcelona - 28/09/19
BanerVictor04Eude, generic
El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, carrer Sant Pere més Baix 7 de Barcelona, presenta el Laboratori Feminista de Creació Documental, un espai de creació fílmica que porta anys sent referent per a les dones de la ciutat i més enllà, com a vehicle cap a la professionalització en el món audiovisual. Cada any portem a dones relevants, tant de la crítica contemporània feminista, com de la praxis cinematogràfica.

El Laboratori està dirigit a totes les dones que tinguin un projecte de curtmetratge documental entre mans. Aquest any s'ofereixen dues beques individuals i una tercera beca a un col·lectiu feminista que vulgui formar a alguna de les seves integrants en les pràctiques cinematogràfiques. El Laboratori és un espai on, més enllà d’adquirir coneixements al voltant de la realització documental, s’aprofundeixi en les cinètiques feministes com a font de debat i
reflexió, per traslladar-ho després en la realització, tant en la manera de plantejar els continguts com en les seves estratègies narratives.

El curs compta amb la participació de Tania Adam, Mercedes Álvarez, Neus Ballús, Helena Bengoetxea, Saudde Ceballos, Valerie Delpierre, Sally Fenaux, Vanesa Fernández, Ingrid Guardiola, Violeta Kowacsis, Laia Manresa, Lola Mayo, Imma Merino, Laura Mercader, Alejandra Molina, Ana Pfaff, Miriam Porté, Elisabet Prandi, María Milagros Rivera, Aida Sánchez de Serdio, Marta Nieto, Beatriz Santiago, Marta Selva, Anna Solà, Diana Toucedo, Eva Valiño i Marta Vergonyós.

A la imatge, Laboratori Feminista de Creació Documental.

Et poden
Interessar
...

817x68