728x90

Exposicions

Vives Fierro exposa “Ninhos” a la Sala Rusiñol

Vives Fierro exposa “Ninhos” a la Sala Rusiñol
bonart sant cugat del vallès - 03/02/14

El 7 de de febrer a les 19.30 h. la Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès estarà acompanyada d’uns personatges molt especials. El seu autor és Vives Fierro i ells, els Ninhos, no deixaran indiferent a ningú.

Antoni Vives Fierro (Barcelona, 1940) és un artista de gran trajectòria tan nacional com internacional. Ara fa dos anys la Sala Rusiñol va presentar en exclusiva la darrera col·lecció d'aquest reconegudíssim artista que mostrava ciutats i, per primera vegada, personatges. Ara, les ciutats han deixat el protagonisme als personatges que són el centre de l'univers d'aquest creatiu que no deixa de sorprendre'ns.

Després de pintar ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, París, L'Havana… aquesta nova iconografia no significa cap trencament en el llarg i fructífer procés creatiu de l'artista, sinó una sublimació d'experiències i coneixements per part de qui sempre s'ha integrat en l'entorn de la societat i ha volgut explicar-la amb colors i formes que informen alhora que emocionen.

La inauguració, amb la presència de l'artista, serà el dia 7 de febrer a les 19.30h. El comentari crític anirà a càrrec d'en Josep M. Cadena.

JP_Bonart-180x180-Online_Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90