En la inauguració de l'exposició d'escultures d'Emili Armengol al Parc dels Estanys de Platja d'Aro, l'escultor ha informat que després d'aquesta mostra expossarà a l'Espai Cultural "Can Bissa" de Vilassar de Mar a partir del 10 de maig. Tot seguit, el 26 de juny es traslladarà al Museu d'Història de Cambrils. Pel 31 de maig té previst viatjar al sud d'Anglaterra, concretament a Hannah Pechar al Scupture Park de Surrey i finalitzarà la seva ruta d'exposicions el 13 de setembre a Sant Joan de les Abadesses.
Emili Armengol (Barcelona, 1.943) es dóna a conèixer després de formar-se a l'Escola Massana de Barcelona. Inicialment ho va fer amb les peces que realitzà dins el camp de l'orfebreria, tot i que a partir del 1.968 les dimensions de la seva obra anirien augmentant fins al punt que l'escultura ha acabat centrat la seva feina. Algunes de les seves peces que ha presentat de manera individual o col·lectiva per tots els Països Catalans i que sovint també ha exposat a l'estranger, estan situades a destacats espais públics de la geografia del nostre país com per exemple "La Porta dels Països Catalans" a Salses, "La Porta de Sarrià" a Barcelona, el "Monumental al Gos d'Atura Català" a Castellar de n'Hug, "Júlia" a Andorra la Vella, etc…
Per Emili Armengol l'escultura no es limita a ser un volum, perquè també hi aflora una forma, un conjunt de signes i senyals que prenen corporeïtat i que cada vegada són més abstractes que figuratius.
Algunes de les peces que es poden visitar al Parc de Platja d'Aro són "La Venus de Miliu", peça de corten i llautó (1.989), "Feoh" del 2.007, feta amb bronze, acer inoxidable i corten, "Gyfu" també del 2.007, realitzada també amb acer inoxidable i corten, entre altres.
A la imatge, escultura d'Emili Armengol al Parc dels Estanys.