Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

“Vogadors” al CAUE du Bas-Rhin

“Vogadors” al CAUE du Bas-Rhin
bonart estrasburg - 11/03/14

El CAUE du Bas-Rhin, Consell d’Arquitectura, Urbanisme i Medi Ambient, s’obre al públic el 13 de març l’exposició Vogadors. Jeune architecture catalane et baléare, que es podrà visitar fins al 25 d’abril. Es tracta d’una mostra de panells que sintetitzen el projecte que l’Institut Ramon Llull va presentar dins el marc de la Biennal d’Arquitectura de Venècia l’any 2012, representant a Catalunya i Balears amb comissariat de Jordi Badia i Fèlix Arranz.

Vogadors. Jeune architecture catalane et baléare obrirà portes el proper 13 de març i la inauguració es realitzarà el dia 20 del mateix mes. El mateix dia de la inauguració,  Jordi Badia i Meritxell Inaraja, comissari del projecte i arquitecte col·laboradora de la mostra, oferiran un col·loqui que porta el títol “L’architecture d’aujourd’hui en catalogne et aux baléares”. El debat es realitzarà a l’INSA, l’Institut Nacional de Ciències Aplicades d’Estrasburg.

Vogadors s’estructura a partir dels projectes de la Casa Collage (Girona), de Bosch. Capdeferro Arquitectures; la casa a Bunyola (Mallorca), de Francisco Cifuentes; la llar d’infants a Pratdip (Tarragona), de Núria Salvadó i David Tapias; la casa per a tres germanes (Múrcia), de Blancafort-Reus Arquitectura; la reforma de La Seca (Barcelona), de Meritxell Inaraja; el projecte de Can Ribas (Palma), de Jaime J. Ferrer Forés; la piscina, vestidors i sala esportiva a Jesús (Tortosa), d’Olga Felip i Josep Camps; l’ampliació de l’Institut Josep Sureda i Blanes, d’SMS Arquitectos; i l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (Tarragona), de David Sebastian i Gerard Puig.

L’exposició Vogadors. Jeune architecture catalane et baléare que es presenta a Estrasburg compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i el suport del Tricentenari. Es tracta d’una de les activitats principals del programa internacional del Tricentenari, que impulsa la Generalitat de Catalunya. Els actes de l’eix internacional són un vehicle privilegiat per donar a conèixer el millor del país a l’exterior: l’impuls creatiu, l’empenta econòmica i el caràcter indubtablement inclusiu.

A la imatge, a dalt, Casa Collage (Girona) de Bosch-Capdeferro i a sota, casa a Bunyola (Mallorca) de Francisco Fuentes.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal