FCC-Segell-banner4
Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanerVictor04
Del 5 d'octubre al 2 de novembre de 2019, la Galeria Antoni Pinyol, al carrer del Vidre, 11, de Reus, acull l'exposició Espais en capes de l'artista Claire van der Boog.

L’artista franc-holandesa Claire van der Boog (Tolouse, 1988) desafia les fronteres que separen la pintura de l’escultura, creant tridimensionalitat a través de capes bidimensionals, i les formes abstractes de la representació, sintetitzant la realitat a través de l’abstracció geomètrica, qüestionant així la manera en que percebem i interpretem l’espai. Per aconseguir això, en l’obra de van der Boog podem veure noves formes de representació i una tècnica molt personal que mescla elements poc habituals en l’art.

Tot i la seva joventut, Claire van der Boog començà la seva carrera artística fa 10 anys, i des de llavors ja ha exposat en diferents països, com Xina, Estats Units, Argentina i República Txeca, a més de França i Holanda.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura