BONART_1280x150

Exposicions

La mostra de la Biennal d’Art Contemporani Català a Vilanova i la Geltrú

La mostra de la Biennal d’Art Contemporani Català a Vilanova i la Geltrú
bonart vilanova i la geltrú - 02/10/19

La mostra de la XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018 arriba a Vilanova i la Geltrú. La mostra recull una selecció de propostes d’artistes menors de 35 anys que treballen en l’àmbit de les arts visuals a Catalunya. Les obres seleccionades són treballs inèdits i realitzats durant el darrer any.

La Biennal d'Art Contemporani Català es va crear el 1977 a Sant Cugat del Vallès dins el marc del Congrés de Cultura Catalana, celebrat aquell mateix any per donar valor a la producció jove i als artistes emergents de Catalunya. Va néixer amb la voluntat de potenciar la carrera professional dels artistes catalans, apropar l'art al públic jove i donar accessibilitat a tot el territori.

El jurat de la Biennal 2018 representa el sector de les arts plàstiques a Catalunya i enguany està format per: Josep Canals, galerista i director de la Biennal, Aida Marin, Historiadora d’art i comissària d’exposicions de Reus, Albert Mercadé, director de la Fundació Arranz-Bravo de L’Hospitalet de Llobregat, Ricard Planas, editor de la revista bonart de Girona i Jesús Vilamajó, director de l’Embarrat de Tàrrega

La Biennal d’Art Contemporani Català és organitzada i coproduïda a nivell general per Canals-Galeria d’Art i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració dels diferents ajuntaments que l’acullen, a més d’institucions i empreses públiques i privades.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90