Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Es Baluard exposa "Project Moscow"

Es Baluard exposa \
bonart palma - 22/03/14

Es Baluard de Palma presenta del 5 d’abril, coincidint amb Palma Art Brunch, l'exposició "Project Moscow", comisariada per Alberto Cartró i que forma part del programa d'Es Baluard "Primavera Russa". És podrà visitar fins al 31 de desembre del 2014. Project Moscow és una acció artística grupal, amb el seu desenvolupament inicial en una ciutat desconeguda per als artistes -Moscou-, durant el mes d'agost de 2012, la influència del qual procurés l'estímul creatiu durant la seva estada a la capital russa, i també amb posterioritat. Així, en un primer moment es van generar quatre videocreacions i, després del seu retorn, diverses instal·lacions vinculades al projecte.

Les obres de Marta Alvim, Christian García Bell, Jacobo Bugarín i Federico Strate-Pezdirc es nodreixen d'un profund procés de reflexió emanat del viatge: Alvim s'ocupa de la transgressió i la perversió de l'ésser humà en la seva relació amb el mitjà natural; García Bell, de la transposició de la memòria del lloc, enllaçant la tradició del pensament literari i dels costums socials. Bugarín accentua en la conceptualització de la història, l'actualitat personal del seu significat com a artista i arquitecte. Finalment, Strate-Pezdirc aviva la seva personalitat més íntima amb inflexions del record i del retrobament, enllaçades amb el quotidià i global de la capital. Observem, per tant, que la rotunditat d'una geografia urbana excèntrica deriva decisivament en la inspiració immediata però compromesa dels artistes en l'exercici transmissor de la seva pròpia particularitat.

A la imatge, Marta Alvim, The Death of an Owl, 2012, vídeo HD, color, so, 9’45’’. Fotogrames de vídeo. Cortesia de l'artista.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal