canal-mnactec-1280-150

Notícies

José María Milá presideix l’associació d’empreses de disseny RED

José María Milá presideix l’associació d’empreses de disseny RED
bonart barcelona - 24/03/14

El vicepresident de l'empresa Santa&Cole, José María Milá, presideix des d'aquesta setmana l'associació RED, Reunió d'empreses de Disseny. Milá assumeix el càrrec després de la renúncia de la seva antecessora Nani Marquina en guanyar les eleccions per dirigir el FAD (Foment de les Arts i el Disseny). Marquina ha presidit RED des de la seva fundació fa 5 anys, i continuarà com a vocal en la Junta Directiva de RED.

La RED (Reunió d'empreses de Disseny) neix a Barcelona per iniciativa d'un grup d'empreses líders del sector hàbitat-dissenyo (mobiliari, il·luminació, tèxtil, revestiments, etc.) amb els objectius de defensar i promoure el val­­or del disseny espanyol en el sector de l'hàbitat internacional.

José María Milá va cursar estudis de disseny industrial en el Centri Universitari de Disseny i Art EINA i a més d'haver cursat Alta Adreça d'empresa en ESADE va realitzar estudis de Dret en la Universitat de Barcelona. Milá es mostra com un ferm defensor de l'aplicació de la llei de propietat intel·lectual sobre el disseny, equiparant aquesta activitat, que es protegeix amb la llei de propietat industrial, a altres arts creatives. Actualment el col·lectiu Xarxa reuneix a les empreses més compromeses amb tot el que significa produir disseny. Està format per 40 marques espanyoles bé posicionades internacionalment, sent bona part d'aquest signe empreses de segona i tercera generació amb trajectòries d'èxit.

Com lobby empresarial, RED organitza trobades, genera noves fórmules per mostrar el disseny espanyol pel món (com l'exposició ROJO www.rojoshow.com), capta i dinamitza líders d'opinió i prescriptores de creació i tendències, assessora a les empreses associades per desenvolupar projectes que fomentin els seus valors competitius i treballa per potenciar el creixement de les empreses del sector Hàbitat-disseny contemporani.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90300x300

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88