DP_Bonart-1280x150px

Notícies

Taller de Jordi V. Pou al Museu d’Art Jaume Morera

Taller de Jordi V. Pou al Museu d’Art Jaume Morera
bonart lleida - 31/03/14

El dia 30 de març va tenir lloc al Museu d’Art Jaume Morera de Lleida el taller “L’autorepresentació a les xarxes socials”. L’encarregat de dirigir i impartir el taller va ser el fotògraf lleidatà Jordi V. Pou (http://jordivpou.info/jordivpou/), el qual ha treballat abastament, a partir de diversos projectes, les diferents maneres de representar-nos en les múltiples xarxes socials que existeixen actualment.

En primer lloc, Jordi V. Pou va explicar als i les participants del taller com s’ha arribat a la fotografia digital i els canvis que ha comportat la utilització de càmeres en els dispositius mòbils per part de la majoria de persones. A partir d’aquí, es va encetar la pràctica del taller, en què es va animar als i les participants a realitzar autoretrats dins la sala d’exposicions i a reflexionar sobre com ens representem a les xarxes socials i com ho podríem fer.

Aquest taller forma part del programa d’activitats paral·leles a l’exposició “Català Roca. Retrats”. El programa finalitzarà el dia 27 d’abril amb una visita guiada a la mostra a càrrec del també fotògraf Toni Prim.

Eude, genericBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px