banner-oro-1280x150

Notícies

El Guggenheim i Bilbobus traslladen als carrers la mostra d'Ernesto Neto

El Guggenheim i Bilbobus traslladen als carrers la mostra d\'Ernesto Neto
bonart bilbao - 24/04/14

Des del 23 d'abril fins al 4 de maig i amb motiu de la mostra Ernesto Neto: el cos que em porta, patrocinada per Iberdrola, els bilbains i els qui visitin Bilbao es trobaran amb una inesperada sorpresa a la ciutat: una acció especial amb la qual el Museu Guggenheim Bilbao pretén apropar-los a una retrospectiva única dedicada a l'obra d'un dels artistes més excel·lents de Brasil, famós internacionalment per les seves escultures orgàniques, sovint de dimensions colossals.

El Museu, en col·laboració amb Bilbobus, aproparà a uns 10.000 usuaris d'autobús urbà l'experiència multisensorial de l'exposició de l'artista brasiler, que podrà contemplar-se en el Museu fins al proper 18 de maig. Amb la seva obra Baleiro Bala, Ernesto Neto reivindica, entre altres qüestions, les qualitats de l'artesania local i la cultura popular brasilera. Aquesta singular unitat de Bilbobus recorrerà pràcticament tots els barris de Bilbao, ja que s'alternarà diàriament entre diverses línies.

Així mateix, i amb l'objectiu de traslladar a Bilbao l'ambient festiu dels carrers de Riu, milers de paquets de caramels es repartiran a l'interior d'aquest Bilbobus especial entre els usuaris, emulant l'activitat dels camelôs, venedors ambulants de llaminadures que treballen prop de les vies del tren de la capital carioca. Els afortunats que es facin amb un d'aquests paquets de caramels podran beneficiar-se en les Taquilles del Museu d'una promoció “2x1”, vàlida fins al 17 de maig, que els permetrà l'accés gratuït d'un acompanyant en comprar la seva entrada.

SS_Bonart-180x180-OnlineJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px