FCC-Segell-banner4
“El paper de l’Art”, macroexposició de vint antiquaris i galeristes

Exposicions

“El paper de l’Art”, macroexposició de vint antiquaris i galeristes

bonart barcelona - 29/04/14
Baner_Esteva_Bonart_360x356BONART-180x180-Cervells
A la seu del Museu del Modernisme Català de Barcelona, Gabriel Pinós ha presentat el projecte El paper de l’Art, una macroexposició col·lectiva de 20 antiquaris i galeristes centrada en el paper, que es celebra des del 29 d’abril fins a finals de maig de 2014. Les diverses exposicions no només tenen com a comú denominador el paper, també es reivindica la importància -el paper- d’aquests professionals que es dediquen al món de l’art, gràcies als quals es nodreixen no poques col·leccions privades i públiques, donant servei d’assessorament i recerca; a més, defensen i lluiten per revalorar les obres dels artistes als quals representen. Les exposicions són la punta de llança d’una intensa feina que culmina en el posicionament d'artistes nacionals en el panorama internacional.

Amb aquesta proposta s’ofereix al públic la possibilitat de conèixer cadascuna de les 20 exposicions i més de 500 obres d’art, i preus que oscil·len entre els 100 i els 90.000 euros, amb una oferta cultural que abasta un ventall tan ampli de la història de l’art que va des del segle XVI fins als nostres dies. Entre les obres que s’exposen en destaquen les d’artistes com Marià Fortuny, Joan Miró, Antoni Fabrés, Ramón Casas, Fernando Botero, Joaquim Mir, Albert Ràfols-Casamada, Jaume Plensa (Premi Velázquez d’Arts Plàstiques 2013), Diego Pujal, Salvador Dalí, Evaristo Benítez, Xavier Vilató, Martí Sala, Pablo R. Picasso, Josep Granyer, Pau Pascual, Antoni Clavé, Francesca Llopis, Feliu Elias (APA), Isidre Nonell Josep M. Subirachs o Antoni Tàpies entre molts d’altres.

El visitant podrà adquirir gratuïtament a qualsevol d’aquests espais els passaports amb els quals trobarà la informació bàsica de les exposicions. A més, els passaports seran necessaris per obtenir cadascun dels 20 segells dels espais, per poder participar en el sorteig d’un premi-regal valorat en 3.000 euros, per adquirir obres d’art.

L’obra d’art en suport paper és un format en clar creixement internacional al comptar amb preus assequibles i caracteritzat per una espontaneïtat difícil de trobar en altres formats. Tant és així que ciutats com Berlín, Nova York o Paris ja tenen consolidats els seus esdeveniments dedicats exclusivament al paper.

Aquesta primera edició neix amb la voluntat d’aglutinar el sector de les arts visuals, és un projecte engrescador, amb el que el públic participarà activament i de manera lúdica durant el mes de maig de 2014.

Els espais participants són: Ambit Galeria d’Art, Galeria Atelier, Galeria Balaguer, Galeria Manuel Barbié, Galeria Marc Calzada, Clavell & Morgades, Galeria Contrast, Duch Antigalles, Galeria Eude, Galeria Joan Gaspar, Gothsland Galeria d’Art, Dolores Junyent Galeria d’Art, Olivart Art Gallery, Palau Antiguitats, Jordi Pascual, Art Petritxol-Héctor Albericio, Fernando Pinós Galeria d’Art, Art Ramon Art, Olga de Sandoval i Roger Viñuela.

A les imatges, a dalt, "Paisatge" de Joaquim Mir a la galeria Gothsland; a sota,  "Japó" a la Galeria Eude; "La calumniada" d'Antoni Fabres a Dolors Junyent Galeria d'Art  i "Shadows IV" de Jaume Plensa a la Galeria Atelier.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells