download

Certàmens

Arriba la quarta edició del Girocòmic a la Devesa

Arriba la quarta edició del Girocòmic a la Devesa
La quarta edició del Girocòmic, la fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona, tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre a la zona de l’envelat del parc de la Devesa. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el coordinador de l’esdeveniment, Aleix Freire, han presentat aquest matí la programació de l’edició enguany.
 
Una de les novetats principals de la quarta edició del salo serà la creació d’un nou espai, el Girocòmic Kids, que inclourà una programació específica adreçada als més petits i a les petites.A més, passaran per aquesta edició del Girocòmic autors i autores destacats del gènere, com Daniel Torres, Lola Vendetta, Iban Coello o Fermón Solís.
 
Algunes de les activitats rellevants d’aquesta quarta edició són la taula rodona sobre feminisme il·lustrat, a càrrec de Lyona, Lola Vendetta i Maria Hesse, o la conferència sobre conflictes històrics, que comptarà amb John Carlin i Oriol Malet. Aquest any el Premi Girocòmic 2019 s’entregarà a Miguelanxo Prado, un il·lustrador gallec amb una àmplia trajectòria i prestigi internacional, i, per primer cop, es lliurarà el nou Premi Santi Navarro, un guardó destinat a reconèixer la tasca dels autors novells i que aquest 2019 guanyarà la il·lustradora Andrea Torrejón.
inclassificablescanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88