FCC-Segell-banner4
Exposició \

Exposicions

Exposició "Ardhara Sant Pere de Riudebitlles"

bonart sant pere de riudebitlles - 22/05/14
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaNial nou-180x178
El 23 de maig tindrà lloc la inauguració de l'exposició Ardhara Sant Pere de Riudebitlles. A les 20 h s'iniciarà el recorregut, a l'Espai Satan del carrer Nou. L'exposició es pot visitar seguint l'itinerari per diferents espais del Barri Vell: Casa Carboner, Cal Romeu, HD Riudebitlles, Les màquines de cal Ròmul, i finalitza al Casal dels Marquesos de Llió.

La singularitat d'aquesta exposició és que després de 27 anys de crear-se l'Ardhara, un esdeveniment que va reunir professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis del Garraf i el Penedès amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment, podem tornar a gaudir-ne avui, ja que un grup dels artistes que van participar aleshores en la mostra i que segueixen vinculats a l’art, han decidit reactivar el projecte i han posat en marxa una nova mostra artística amb l’objectiu de dinamitzar creacions artístiques al territori.

Del 23 de maig al 21 de juny, es podrà visitar l'exposició Ardhara amb obra actual dels següents artistes: Pere Casanovas (pintura), Dolors Escotè (esmalt), Jocelyne Marmottan Raventós (pintura), Joaquim Milà (pintura i joieria), Joan Nadal (pintura) , Camil·la Pérez Salvà (ceràmica), Teresa Pla (escultura), David Ribas (pintura), Mercè Rius Font (ceràmica), August Rosell (pintura), Núria Serra (pintura) i Joan Tuset (pintura).

Les obres presenten diversos estils i tècniques. Una mostra singular que permet aproximar-se a les creacions dels artistes més propers al territori.

Es poden concertar visites, contactant amb l'espai HD Riudebitlles (93 899 59 79), o bé amb el Casal de Cultura Escoles Velles (93 899 54 94).

A les imatges, obres de David Ribas i Núria Serra.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner