FCC-Segell-banner4
El col·lectiu Sr. Astronauta? exposa a l’IEFC

Exposicions

El col·lectiu Sr. Astronauta? exposa a l’IEFC

bonart barcelona - 29/05/14
La-Galeria-201602-recursBONART-180x180-Cervells
El col·lectiu interdisciplinari Sr. Astronauta? exposa a l'IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Comte Urgell, 187, recinte de l’Escola Industrial, Barcelona) el seu projecte fotogràfic interactiu Històries de paper, del 4 de juny al 4 de juliol de 2014 a la Sala de Baix.

Històries de Paper explota l'espontaneïtat de fotografiar a persones desconegudes al carrer, juntament amb la força visual de les creacions de paper. L'objectiu del projecte és fomentar la creativitat al carrer i oferir a les persones que hi participen 10 minuts d'alegria i despreocupació.

Aquest projectefusiona la street photography amb creacions de paper craft: totes les fotografies s'han realitzat a Barcelona i els elements que s’hi utilitzen estan fabricats a mà, a partir de caixes de cartró i cartrolines de colors.

Fidel als objectius, Històries de Paper es planteja com a una exposició interactiva: fent servir el mòbil i els elements que s’han utilitzat a les tres sèries, i que també són presents a l'exposició, es convida al públic a fer-se fotos i compartir-les a Facebook, Twitter, Instagram o altres xarxes socials amb el hashtag #historiesdepaper.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-