FCC-Segell-banner4
Inauguració de “Record’Art Cadaqués” a la Galeria Patrick Domkem

Notícies

Inauguració de “Record’Art Cadaqués” a la Galeria Patrick Domkem

bonart cadaqués - 27/07/14
Nial nou-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Es va inaugurar a la Galeria Patrick J. Domkem el projecte Record’Art Cadaqués. Del 26 de juliol al 10 d’agost s’han programat un seguit d’actes en aquest projecte de l’arquitecte Julio Llavina. Una selecció d’artistes que han exposat a la població els últims 40 anys participaran en aquest esdeveniment que estarà acompanyat d’una completa programació d’activitats, entre ells la presentació d’una obra de Sean Scully a la capella Fonda de l’Església de Santa Maria de Cadaqués.

La programació del projecte s’ha inaugurat amb l’exposició …40 anys amb Cadaqués a la Galeria Patrick J. Domken; el dia 27 de juliol, taller de gravat amb Miguel Condé a la galeria Taller Fort; 28 de juliol, l’artista, el galerista i el col·leccionista a la Galeria Cadaqués Dos; 29 de juliol presentació de l’obra Cecilia de Sean Scully a la capella fonda de l’Església de Santa Maria; 30 de juliol, taller d’interpretació plàstica per a nens a la terrassa del Casino i Cadaqués, la internacionalitat local a la Galeria Cadaqués; 31 de juliol, Mirades entorn de l’art a la Galeria Marges Ú; 1 d’agost, Bombelli, arquitecte i cadaquesenc al Taller Arranz-Bravo; 3 d’agost, les noves expressions de l’art a la Galeria Iturria; 5 d’agost, També anem per lliure al Taller Mauricio Sbarbaro; 6 d’agost, Expliquem contes, a la Casa Fradera Port d’Alguer; 7 d’agost, Cadaqués, arquitectura d’ahir, no d’avui a la Casa Fradera del Port d’Alguer; 8 d’agost, Cadaqués, cases, personatges, paisatge al Museu de Cadaqués i 9 d’agost, cloenda al Corral de la Gala.

A la imatge de Sara C.J. un grup de participants en la inauguració de Record'Art Cadaqués a la Galeria Patrick J. Domken.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021