FCC-Segell-banner4
Eva Miquel porta els seus mutismes a la Palmadotze

Exposicions

Eva Miquel porta els seus mutismes a la Palmadotze

Eude, genericthumbnail_BANNER BONART (2)
Fins al 30 de novembre de 2019, la galeria Palmadotze, al Camí de Mas Pujó, s/n de Santa Margarida i els Monjos acull l'exposició Mutismes de l'artista Eva Miquel.

Eva Miquel (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona 1996. Les propostes d'Eva Miquel es concreten i materialitzen en aquesta etapa de maduresa a través del dibuix, en aquesta disciplina va quedar finalista al premi internacional de dibuix Ynglada-Guillot 1917, el vídeo i la fotografia han estat llenguatges també explorats en la seva carrera.

La mirada inquietant d'Eva Miquel ens mostra en els seus dibuixos una història en blanc i negre a partir de la qual convida el públic a construir el seu propi relat. En aquestes obres, paisatges humans plens de dramatisme i emoció, tot pot succeir. Eva Miquel és una alquimista del paisatge, una encantadora de llapis, una romàntica amant de la qualitat del grafit, del gris i del negre que reverbera sobre la soledat del paper en blanc. I com a bona bruixa de la seva tècnica, plasma l'emoció pintant amb el llapis.

El fil conductor de les obres d'Eva Miquel no és altre que la mirada poètica. I aquesta poesia queda plasmada en els seus quadres i en la mirada de qui els observa, però després de la bellesa, es revela un tot profund del drama social contemporani.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021