canal-mnactec-1280-150

Notícies

El Zoom Festival comença el compte enrere per una edició carregada de novetats

El Zoom Festival comença el compte enrere per una edició carregada de novetats
bonart igualada - 14/10/19

El Zoom Festival comença el compte enrere per celebrar la seva 17a edició, que tindrà lloc del 26 de novembre a l’1 de desembre a Igualada i a Barcelona. Una convocatòria que arriba amb novetats: el festival canvia de format per incorporar altres gèneres i temàtiques més enllà de la ficció televisiva, com programes de televisió d’entreteniment, reportatges informatius, programes d’esports i d’altres gèneres de no ficció, a més de les tradicionals tvmovies i minisèries.

El canvi de format ha incentivat la inscripció de projectes que aspiren a endur-se els premis del Zoom Festival, arribant a la seixantena de participants –fet que suposa pràcticament el doble que en les anteriors edicions–. D’entre tots els projectes presentats se seleccionaran els programes que optaran als Premis Zoom que atorgarà un jurat format per professionals del sector: millor format d'Entreteniment, millor Ficció, millor programa d'Informatius, millor programa Cultural&Divulgatiu i millor programa d'Esports. D'altra banda, els estudiants universitaris atorgaran el Premi Millor Youtuber i el Premi Millor Instagramer valorant el contingut audiovisual.

Imatge, so, llum i moviment: els quatre conceptes que engloba la imatge gràfica del Zoom

Els dissenyadors gràfics Nil Morist, Toni Argelich i Marina Camprubí han creat la imatge gràfica de la 17a edició del Zoom Festival, una proposta que juga amb el terme audiovisual, on s’extreuen els conceptes d’imatge, so, llum i moviment. Les formes resultants –píxels, ones, estrella i mitja circumferència, respectivament– es combinen amb el contingut fotogràfic del festival, donant com a resultat una llenguatge gràfic que permet comunicar d'una forma fàcil i ràpida la identificació visual del festival en tots els formats possibles, sigui en una pantalla de mòbil, en una xarxa social, un cartell, o el banner de la pàgina web, entre d’altres.

A la imatge, detall del cartell promocional de l'activitat.

 

JP_Bonart-180x180-Online_banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1