FCC-Segell-banner4
Esmorzar de presentació de la nova guia-objecte de la Fundació Miró

Notícies

Esmorzar de presentació de la nova guia-objecte de la Fundació Miró

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_BANNER BONART (2)
La Fundació Miró Mallorca ofereix per primera vegada des de la seva inauguració una guia de la col.lecció i els edificis. La primera publicació, de 1992, està exhaurida i no existeixen reedicions del volum original.

La publicació es divideix en quatre llibres; el primer, dedicat a la relació de Miró amb Mallorca fins a la creació de la Fundació i, els altres tres, centrats en cadascun dels espais que la configuren: Taller Sert, Son Boter i Edifici Moneo.
En definitiva, volem que el visitant s’endugui un tros de la Fundació, de manera literal, amb la guia com a objecte i amb la empremta que deixi la seva lectura i la visita del lloc.

La presentació tindrà lloc el dia 16 d'octubre de 2019 a les 11.30h. amb un esmorzar a la cafeteria de la Fundació.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021