La Galeria Choko, carrer de les Jonqueres 13 de Barcelona, reuneix les obres de tres artistes:
Juan José Surace va néixer a l'Argentina el 1977. L'any 1995 comença la seva activitat artística com autodidacta. Al 98 es trasllada a Barcelona on treballa com a il·lustrador i animador per a publicacions, sèries animades, anuncis i pel·lícules. Ha col·laborat com a animador 3D amb La Fura dels Baus i Dagoll Dagom. El 2009 dirigeix i anima el curtmetratge 'La confessió de Saduj' que va formar part de la Secció Oficial de més de seixanta festivals arreu del món i va ser vencedor de cinc premis.
Juanjo Surace ha exposat quadres i escultures en galeries i fires d'art a Espanya, Argentina, Alemanya i els Estats units. En els últims anys, ha pintat murals a Espanya, Itàlia, Argentina i Estat Units. L'any 2018 va guanyar el primer premi a Torrefarrera Street Art Festival, el primer premi en Lluïment Festival, la convocatòria per a pintar la façana del Centre Cívic Boca Nord a Barcelona així com la de la nova biblioteca de Vinaròs a Castelló.
Alessia Innocenti, xilena de 21 anys, va estudiar Belles Arts amb esment en pintura a la Universitat Caps Terrae a Santiago de Xile i va obtenir una diplomatura en Art Teràpia. En acabar la carrera va començar a donar classes a nens i adults: "m'enriqueix lliurar una part de l'art i de mi a les persones, generant així un canvi cultural."
En paral·lel va començar a realitzar obres explorant la geometria i el color, jugant amb la diversitat de formes. Posteriorment, va començar a produir noves obres que al·ludien als fractals (simetria) i a la fluorescència dels tons. Gràcies a aquest mateix procés d'investigació del color i forma, aquests últims anys s'ha ficat profundament treballant l'estudi de la llum i de l'ombra través de línies definides, colors en vaig degradar, joc de llums i formes simples intentant crear il·lusions òptiques.
En aquesta experimentació, ha realitzat obres en diferents suports i dimensions, així com intervencions d'interior i exterior. Actualment es troba desenvolupant la seva carrera artística a Barcelona, on resideix, produint obra urbana i de taller, complementant-lo amb classes particulars de pintura i dibuix per a nens i adults.
Reb, nascut i criat a Thessaloniki, Hellas (Grècia), vandaliza parets des que era un nadó i segueix amb el dibuix, concretament amb pintura Clàssica i Bizantina.
Després de veure "STYLE WARS" en 1991, s'enfoca més en el fenomen anomenat 'graffiti', mentre que al mateix temps estudia disseny gràfic i arquitectònic i s'involucra en graffiti jams, portades de discos, còmics, tatuatges, il·lustracions, fanzines, etc. . A l'agost de 2002, estableix l'única botiga de Graffiti-Street Art a Thessaloniki, 'MWC Graffiti and Design', que va gestionar i coordinar fins al 2017.
En la seva agenda trobem diverses participacions en festivals de graffiti i exposicions com Chromopolis, Meeting of Styles, MWC Jam o la Biennal d'Atenes entre d'altres. A més de les escoles i les parets del carrer, pots trobar treballs de Reb en interiors per a empreses i institucions com el ciment TITAN, l'Institut Goethe, l'escola alemanya o Fenafresh.
A l'octubre de 2015, va acabar el seu projecte més gran fins ara en TITAN Thessaloniki, dirigint i realitzant un escenari de més de 2.500 m en la superfície d'un edifici d'una planta de ciment.
Actualment, Xarxa pinta a les parets de Barcelona, treballant com a artista independent, desitjant a tothom una vida acolorida.
La visió, l'estètica, la tècnica i l'estil de Reb, són una barreja d'idees i colors. La mentalitat d'un escriptor de graffiti, les influències de la pintura clàssica, la il·lustració i el còmic, la visió d'un dissenyador gràfic i la percepció d'un tatuador: "una obra d'art en espais públics ha d'encaixar amb l'entorn com joies o un monument commemoratiu en una ciutat moderna "afirma.