0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Tot a punt pel Drap-Art 19, el Festival Internacional d’Art Sostenible

Tot a punt pel Drap-Art 19, el Festival Internacional d’Art Sostenible
bonart barcelona - 17/10/19
.

Art, disseny, sostenibilitat, reflexió, medi ambient i cerca de solucions conjuntes per a problemàtiques socials més urgents. Drap-Art 19, Festival Internacional d’Art Sostenible, regresa del 15 de novembre al 19 de gener a la seva 23ª edició per convertir el Museu Marítim de Barcelona en un espai de cultura i participació en un entorn a la necessitat d’un desenvolupament més sostenible.

Durant més de dos mesos, més de 28 obres de 22 artistes internacionals (9 elegits per convocatòria pública i 13 convidats) llençaran el Museu Marítim de Barcelona demostrant que moltes vegades es considera que pot ser bàsica que pot adquirir una segona vida en forma d’obra d’art. i peces de disseny. Són obres que van néixer, algunes vegades per denunciar el consum real de desaforat, altres vegades com a evidència de la gran cantitat de residus que generen, altres des del romanticisme dels artistes que plasmen en les seves obres el desig d’un millor entorn, i en tots els casos amb l’objectiu de crear consciència social per aconseguir un desenvolupament més sostenible, tant ambient com social.

Així podran versar en Drap-Art 19 obres que representen figures d’animals creades a partir d’objectes tan diversos com taules de monopatí de la mà del francès Julien Deniau (Versalles, 1976, Elements Base de la Galeria), o creatures marines inventades a partir de belles i desechos recogidos en el mar (Noni Font, Barcelona, ​​1962). Igual de sorprenent és Pez Cabeza, l’obra de Mario Soria (1966, Barcelona, ​​N2 Galería) que sembla una vista senzilla sobre un òlec enmarcat, però que en realitat és una composició que combina pintura, fusta, juguetes de plàstic olvidats i fins ara peces de Lego També amb restos d'animals trobats a la naturalesa sobre les obres insòlites d'Alvaro Soler-Arpa (Girona, 1974, Galeria Miguel Marcos), reivindicant la funció de l'art i el disseny per crear la reflexió en entorn mig. Una obra de la seva sèrie Disseny-Metàstasi (2018-2019) ha estat elegida aquest any com a imatge del festival.

inclassificablesLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px