FCC-Segell-banner4
El festival CUVO, Cámara Vírica porta el videoart a Úbeda

Notícies

El festival CUVO, Cámara Vírica porta el videoart a Úbeda

bonart úbeda - 17/10/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_SantiMoix_Bonart_180x180

La tercera edició de CUVO, Càmera Vírica, s’exposarà a l’Escola d’Art Casa de les Torres. La inauguració serà el dimarts el 5 de novembre a les 19:00 h al Saló d'Actes de l'Escola d'Art, on es troba una trobada per a veure les obres que passarà a un còctel que es celebrarà a l'església de Sant Llorenç.


Durant dues setmanes, fins al 22 de novembre, es pot visitar aquest barri emblemàtic de la capital de la Llom amb un origen més: la selecció internacional de videoart que aquest any va corregir una càrrega de Carmen Vera Gutiérrez i Jorge de la Cruz, que nosaltres oferint una variació i audició de recopilació de 8 obres frutes d’una convocatòria internacional que ha tingut lloc amb la participació de més de 170 videoartistes de 42 nacionalitats diferents.


Al voltant de les obres hi ha tot un programa educatiu i de divulgació d’ampliació de les fronteres de l’art i servir per a la concienciar als estudiants de tota la província de Jaén, convidats a la trobada, sobre la importància de ser crítics amb el contingut audiovisual, concentrant-se en activitats durant la primera setmana que està oberta a l’exposició.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura